tweede-huis-andalusie-spanje-ervaringen-kopen-hulp-advies-aankoop-begeleiding-homeBent u een van de mensen met een stille wens om zelf een droomhuis of een appartement onder de zon in Andalusië te hebben? Genietend van uw vakantie laat u uw gedachten de vrije loop, snuffelt wat in de brochures waarin huizen te koop worden aangeboden. Terloops bekijkt u de etalages van makelaars die u onderweg tegenkomt. Wellicht maakt u zelfs al plannen over het kopen van een tweede huis en waar dat droomhuis zou moeten staan?

Eenmaal weer thuis, in de drukte van alledag, blijft het verlangen naar dat droomhuis in Zuid-Spanje maar zakt het langzaam weer naar de achtergrond. Het vraagt ook nogal wat om zo’n droom te verwezenlijken! Alleen al omdat u de praktische kennis mist en de afstand u ervan weerhoudt om deze op te doen. Dat is jammer want in de praktijk blijkt dat, wanneer u contact hebt met de juiste mensen, het kopen van een huis of appartement in Zuid Spanje gemakkelijk en georganiseerd verloopt en het zelfs een uitstekende investering kan zijn.

Second Home Andalusia, voor het zorgeloos kopen van uw droomhuis

tweede-huis-andalusie-spanje-ervaringen-kopen-hulp-advies-aankoop-begeleiding-kaartOmdat we uit eigen ervaring weten dat een huis kopen in Andalusië anders verloopt dan in eigen land, stellen we alles in het werk om uw aankoop zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Vanwege het fantastische klimaat met 320 dagen zon per jaar, het authentieke achterland en de pure en gevarieerde natuur, heeft Second Home Andalusia zich gespecialiseerd in wonen en leven in Zuid-Spanje, en dan specifiek in het gebied van de Axarquia; een regio in Andalusië die nog echt Spaans is, waar je weinig tot geen hoogbouw tegen komt en de bevolking vriendelijk en behulpzaam is. Second Home Andalusia richt zich met name op de kustplaatsen rondom Torre del Mar, Torrox, Nerja en Frigiliana en de witte bergdorpen in het gebied van Competa, Sedella, Canillas de Aceituno en Vinuela.

     

 

Lees hieronder de zorgeloze ervaringen van Spanje liefhebbers die met de hulp van Second Home Andalusia hun droom hebben verwezenlijkt

RUIM APPARTEMENT AAN ZEE

tweede-huis-andalusie-spanje-ervaringen-kopen-hulp-advies-aankoop-begeleiding-appartement-aan-zee

Door de goede organisatie van Second Home Andalusia hebben we nu een heerlijk appartement in Nerja met een gemeenschappelijk zwembad, vlakbij de Middellandse zee en het gezellige Balcon de Europa. We genieten er van zo vaak als het kan en hebben geen zorgen als we er niet zijn. Ook dat regelen ze allemaal voor ons!

VILLA OP ONZE EIGEN BERG

tweede-huis-andalusie-spanje-ervaringen-kopen-hulp-advies-aankoop-begeleiding-op-berg

Gelukkig kwamen we in contact met Malcolm van Second Home Andalusia want anders hadden we onze droom nog steeds niet kunnen verwezenlijken! Zijn team heeft ons volledig ondersteund bij de zoektocht en de aankoop van ons huis en doen dat nog elke week als er weer nieuwe gasten komen die het huis hebben gehuurd.

AUTHENTIEKE FINCA IN ANDALUSIA

Testimonial Second Home Andalusia wim kim sayalonga home

Na vele jaren van vakanties en korte tripjes naar Andalusië is onze oude droom eindelijk uitgekomen. Door de bemiddeling van Second Home Andalusia zijn we verliefd geworden op een gerenoveerde oude finca met mooie tuinen en boomgaarden, onze eigen wijngaard en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

finca met zicht op WIT BErgDORP

Casa Flotanta 2015 4 home

Eigenlijk hebben we nooit de intentie gehad een huis in Spanje te kopen, maar toen we gingen nadenken over ons pensioen en we beseften dat we graag in Andalusië zijn, hebben we contact gelegd met Second Home Andalusia om te sparren over de opties. Nu zijn we de trotse eigenaren van een prachtige Finca vlakbij Canillas de Aceituno.

Second Home Andalusia voor het zorgeloos kopen van uw droomhuis

Omdat we uit eigen ervaring weten dat een huis kopen in Spanje anders verloopt dan in eigen land, stellen we alles in het werk om uw aankoop zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

  

of

logo-second-home-andalusia


payoff-nl

Bel ons voor een eerste kennismaking:

Malcolm Moore def Seond Home Andalusia

Malcolm  Moore
+31 610 554 550  oF  +34 679 680 673
email:  info@secondhomeandalusia.com

Webdesign ProAspecto.com